Hoe verder na verlies van geloof in jezelf nav ziekte, burn out, relatiebreuk of echtscheiding, ... ?

Omgaan met verlies wordt heel vaak geassocieerd met verlies na overlijden. Naast overlijden zijn er ook heel veel andere gebeurtenissen/crisissituaties waarbij we te maken kunnen hebben met verlies in ons leven. Denk maar aan relatiebreuk, familieruzies, verlies van werk, verlies van gezondheid, eenzaamheid, …

 

Deze ingrijpende gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat je precies de controle kwijt geraakt over jezelf, je niet meer helder kan zien wie je bent, wat je wilt, hoe je verder kan en hoe je je zelf er terug bovenop kan helpen.

 

We hebben de keuze om toch alleen verder te ploeteren of hulp in te roepen. Hulp kan individueel of in groep. De meerwaarde van een groep is de inspiratie die je kan opdoen door de verhalen van andere mensen, de (h)erkenning van elkaar, het lotgenotenschap (je staat er niet alleen voor).

Er is heel wat moed voor nodig om je verhaal, je kwetsbaarheid te delen in groep, maar eenmaal je die moed gevonden hebt, is de kracht die je hieruit kan halen heel groot. 

 

  • Heb je het gevoel dat je leven een race is geworden en weet je niet hoe je die race trager kan laten verlopen?
  • Lukt het niet om tijd voor jezelf te nemen?
  • Ben je omwille van gelijk welk soort reden er eventjes ‘uit’ geweest en zie je niet hoe je nu terug op de sneltrein van het leven kan stappen? Wil je er nog opstappen op dezelfde manier?
  • Ben je veel strenger voor jezelf dan voor een ander?
  • Twijfel je aan jezelf?
  • Gun je jezelf geen tijd om even stil te staan of durf je jezelf hiervoor geen tijd te gunnen?

 

Is deze zoektocht herkenbaar?

Aarzel dan niet om je in te schrijven voor deze groep. Wie reeds in begeleiding was bij Verder na Verlies, kan inschrijven zonder kennismakingsgesprek, wie nog niet in begeleiding was, dient vooraf een individueel kennismakingsgesprek in te plannen.

 

Wanneer?

Donderdag 2/9, 9/9, 16/9, 30/9 telkens van 19u tot 21u

 

Wat?

Op een verbale, lichaamsgerichte en creatieve manier terug de verbinding met onszelf versterken om daarna ook verbinding met onze omgeving te kunnen aangaan.  

 

Prijs?

150€

 

Inschrijven?
tine@verdernaverlies.com of 0479 03 81 88