Skip to main content

Deelcirkel: Verder na een zwangerschapsverlies

Deelcirkel: Verder na een zwangerschapsverlies.

Voor ouders die een prille zwangerschap verliezen, kan dit een diepmenselijk en emotioneel probleem zijn. Dit hangt niet af van de duur van de zwangerschap maar van de intensiteit van jullie verlangen naar een kind.

 

Ook al had de omgeving weet van jullie zwangerschap, dan nog kun je het gevoel hebben dat ze niet altijd begrijpen welke leegte er achter blijft. Jullie verdriet lijkt voor omstaanders onzichtbaar, waardoor je het niet steeds durft te benoemen of het probeert te verstoppen.

 

Het is belangrijk om jezelf de toelating te geven om te rouwen en om verbonden te blijven met je kind dat nooit geboren werd, maar wel geboren werd in je lichaam en in je gedachten.

Als ouder heb jij de vrije keuze of je over je kind praat of niet.

 

Deelcirkels zorgen voor een veilige ruimte voor mensen die eenzelfde verlies hebben meegemaakt. Het heeft ons de kans om stil te staan bij onszelf, de tijd te nemen om het verdriet van het verlies van onze (prille) zwangerschap te voelen en hier woorden aan te durven geven.

We krijgen de ruimte om ons verhaal, onze ervaringen, gevoelens en gedachten te delen.

We geven elkaar kracht in deze kwetsbare periode en handvaten om te durven voelen en handelen op onze eigenste unieke manier. Dit in een sfeer van warmte, respect, erkenning en herkenning bij en voor elkaar.

 

 

 

 

 

Is dit herkenbaar?

Aarzel dan niet om je in te schrijven voor deze deelcirkel. Rouw is al rauw genoeg. Verleng je rouwproces niet door het alleen te willen uitzoeken.

 

Voor?

Iedereen die een kind, gelijk op welke leeftijd of op welke manier heeft verloren.

 

Wanneer?

Maandag 21/4, 28/4, 5/5 en 12/5 telkens van 19u30 tot 21u30.

 

Prijs?

195€ inclusief individueel intakegesprek vooraf.

 

Inschrijven

tine@verdernaverlies.com of 0479/03 81 88